29.04.10 - 29.05.10

18 april-30 april

20 mac - 20 april

26 mac - 25 april

sampai 30 april

sampai 30 April

1 april - 30 april

Wednesday, May 12, 2010
Hariz Give Away

Give Away anjuran Adyshariz.. Bersempena birthday anaknya Hariz yang pertama..

Sapa nak join, klik banner ye..



Ini lah dia gambar birt hday Danish dulu.. Yang mendukung Danish di dalam gambar tersebut bukannya ayah Danish ye.. Tapi ayah kepada ayah Danish.. Aka bapa mertuaku.. huhuhu..
Disebabkan birthday Danish dan atok bob jatuh pada bulan yang sama, so we decided to have the same party for both of them. Jimat budget sikit.. hehehe..
And also, bukan saja birthday party, tapi juga open house  (masa ni raya ni). Wah.. bebetul save budget aku ni.. hehehe... Aku nak sertakan sekali gambar lain2 ye.. boleh??


Ini adalah gambar tetamu yang datang.. Memang ramai.. seronok.. Terasa penat lelah semuanya berbayar.. 


Ini pula birthday present from ayah untuk Danish.. Sangat seronok membeli kereta ini. Walaupun harganya agak mahal, tapi sangat berbaloi.. Sebab boleh pakai lama.. Sampai umur Danish 3 tahun pun bleh guna lagi.. Boleh bergerak sendiri dan boleh juga dikawal pakai remote oleh ibu.. Ada lagu sendiri, boleh hon.. dan yang paling best, boleh pasang mp3... Huhhuhuhu.. Sangat seronok kalau bawa ke dataran.. 

Ok la.. dah panjang lebar sangat ni.. Akhir kata untuk puan penganjur.. Hepy birthday to your little one...

1 comments:

Adyshariz said...

salam..

gud luc yer

About Me

My photo
Berasal dari Segamat Johor. Berumur 24 tahun.Belajar tak tinggi, STPM je. Isteri kepada Hamidon bn Azni dan ibu kepada Muhammad Hami Danish. Baru berjinak-jinak untuk mencipta blog sendiri. Blog ini wujud atas dasar ingin berkongsi serba sedikit mengenai diri sendiri dan orang di sekeliling, perkara yang berlaku dalam hidup yang singkat ini. Juga buat tatapan anak bujang yang seorang tu.

Youthsay Campaign

Borak Sini


ShoutMix chat widget

Followers